Acceptarea Noii Energii | Magazin online (Oficial) | S. N. Lazarev
 • Practică online ghidată de S.N. Lazarev

  Vindecarea Corpului

  În contextul mondial actual autorul Serghey Lazarev va organiza pentru cititorii români practica de grup online „Vindecarea Corpului”.

   

  5 Aprilie 2020, 13:00-14:00

  Preț bilet: 120 lei

Practica Online „VINDECAREA CORPULUI”

Anunt: Biletele se pot cumpăra până în ziua practicii cu rugamintea ca plata sa se facă prin card sau transfer bancar (OP-ul se trimite prin whatsap la numerele de telefon de mai jos)

Într-un corp sănătos stă o minte sănătoasă!

În contextul mondial actual autorul Serghey Lazarev va organiza pentru cititorii români practica de grup online „Vindecarea Corpului”.

Lui Serghey Lazarev îi este imposibil să ajute pe fiecare om în parte din acest motiv a creat acest format de lucru de la distanță. Pentru ca un om să se poată ajuta singur, este necesară nu doar cunoașterea teoriei, ci și practica. Deseori cititorii se confruntă cu o lipsă de înțelegere a cercetăriilor autorului sau nu au energia necesară pentru a se schimba la interior. Aceste sesiuni online sunt adevărate binecuvântări pentru toți cei care participă deoarece, pentru prima data cititorii pot simți energia binefăcătoare și plină de iubire pe care Serghey Lazarev o revarsă asupra participanților.  

Practica online „Vindecarea Corpului” vine ca un ajutor energetic primit de la distanță de la Serghey Lazarev. Această practică unică este are ca scop menținerea unei stări interioare armonioase, îi ajută pe participanți să obtină o stare perfecta de relaxare și senzația de pace, ușurință și liniște sufletească.

Obținerea unei astfel de stări ajută la purificarea energiei negative, la eliminarea blocajelor din corpul fizic și energetic și la restabilirea funcționării corecte a întregului nostru organism.

Totul este interconectat. Sursa problemelor de sănătate este întotdeauna starea noastră interioară. Dacă noi experimentăm și reținem sentimentele negative, durerea, stresul, supărările, enervarea zilnic, atunci în tot corpul are loc o întrerupere a energiei divine si implicit a funcționării normale a organismului. Din acest motiv se formează blocaje și constrângeri în corp, se intensifică bolile cronice și apar altele noi.

Pentru a-ți ajuta corpul, este necesar să înveți să te cureți în mod conștient de energia negativă, să te relaxezi, să te detașezi de agitația și de problemele zilnice, să te umpli de energia iubirii și a bucuriei. Această practică te va ajuta să îți crești nivelul de iubire din suflet și implicit imunitatea. Imunitatea noastră este direct proporțională cu canitatea de iubire din suflet. Un om iubitor, armonios, echilibrat este ferit de orice boală.  

Corpul nostru este capabil de recuperare și autoreglare. Cele mai recente studii in medicină au demonstrat că organismul uman se poate vindeca. Omul, prin matricea originală se poate autovindeca dacă reușește să îndepărteze blocajele, constrângerile, programele din câmpul energetic. Vindecarea fizică este uneori mai lentă pentru că, ceea ce s-a adunat în ani de zile în câmpul energetic și a format boala nu poate să se curețe într-o zi. Însă în cele mai multe din cazuri, oamenii reușesc să se vindece de boli grave ca urmare a schimbărilor interioare.

Cu ajutorul acestei practici de grup pe tema „Vindecării Corpului”, veți putea să vă îmbunătățiți starea sufletească și fizică și, de asemenea, să învățați să simțiți mai bine procesele energetice și fizice care au loc în corpul dumneavoastră.

Serghey Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții. Lucrul comun în grup va crea un flux puternic de energie, ce unește forțele tuturor participanților, ceea ce va permite fiecăruia să obțină cel mai mare bun rezultat. Totodată, regularitatea practicilor îi va ajuta pe participanți să-și îmbunătățească propria stare interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă scopurile propuse pas cu pas.

Înregistrarea acestor practici nu va fi pusă în vânzare. Participanții la practicile de grup vor putea urmări înregistrarea pe pagina de difuzare timp de o săptămână. Eficiența noului format al „lucrului cu sine” constă tocmai în unirea oamenilor pentru lucrul comun în grup într-un anumit timp împreună cu Serghey Lazarev.

 

Cum va decurge practica online:

Practica începe cu o adresare a lui Serghey Lazarev în care face o introducere a tematicii, iar după 10-12 minute de explicații va începe să ghideze meditația. Vă recomandăm să stați într-un loc unde sa nu fiți deranjați pe perioada meditației.

Serghey Lazarev va vorbi în limba rusă însă va exista subtitrare în limba română. În timpul meditației puteți urmări traducerea sau puteți sta cu ochii închiși, efectul este același pentru toată lumea indiferent dacă înțelegeți sau nu limba. Serghey Lazarev a efectuat cercetări asupra nevorbitorilor de limba rusă iar efectele s-au dovedit a fi aceleași.

Se recomandă să repetați practica pe toată perioada celor șapte zile cât este activă pe platformă. La finalul celor șapte zile, linkurile vor deveni inactive. 

Linkurile de acces în platformă se primesc pe email, veți fi înștiințați prin sms în momentul în care se trimite emailul de acces în platformă.

În cazul în care nu puteți vedea imaginea, dacă la 13.00 nu începe transmisia sau pe ecran este doar un fundal întunecat fără alte culori, vă rugăm să apăsați butonul ”Refresh” sau ”Actualizare” marcat cu unul din aceste semne: ↻ , 🔄 , 🗘 în bara de sus a ecranului lăngă locul unde introduceți adresa unui site

Clipul înregistrat al emisiei va fi disponibil pentru a fi vizualisat, oricând, la orice oră, pentru 7 zile – începând cu ora 15.00 din 5 Aprilie

Pentru asistență ne puteți contacta la numerele de telefon: 0730 950 696 – Georgiana Vasilescu sau la 0727 821 524 – Roxana Tudose.

De ce practica online:?

În fiecare zi S.N. Lazarev primește scrisori cu cereri pentru consultații. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios în calea dezvoltării lor.

Serghei Nikolaevici a decis să creeze un nou format de „lucru cu sine”, sub forma unei practici de grup, care va avea loc în regim online. Lucrul comun în grup va crea un flux de energie puternic, ce unește forțele tuturor participanților, ceea ce-i va permite fiecăruia să obțină cel mai mare rezultat.

Totodată, regularitatea practicilor care vor fi efectuate va ajuta participanții pas cu pas să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să își atingă scopurile propuse.

Pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a te schimba atât la interior, cât și la exterior, este necesar să dedici timp propriei dezvoltări. În plus, practica ghidată și aplicarea cunoștințelor dobândite în viață oferă o dezvoltare reală și un progres real.

Serghei Nikolaevici a dezvoltat câteva tehnici meditative pe temele cele mai importante pentru om. Cu ajutorul meditației, participanții la practică vor putea să adâncească ușor în propria lume interioară, să-și calmeze conștientul, urmând pur și simplu vocea din meditație, să se concentreze complet pe propriile sentimente și senzații și să prelucreze momentele necesare pentru a se întoarce din meditație într-o starereînoită.

Pentru a intensifica și mai mult rezultatul, S.N. Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții. Pentru aceasta, Serghei Nikolaevici va înregistra în prealabil meditația pe care o va folosi în timpul practicii de grup. Acest lucru îi va permite să se cufunde complet în procesul de lucru și de susținere la nivel de câmp în timpul practicii online.

Este important de menționat că eficiența noului format al „lucrului cu sine” constă tocmai în unirea oamenilor pentru lucrul comun în grup efectuat împreună cu S.N. Lazarev. 

Înregistrarea acestor practici nu se va vinde ulterior, ea poate fi realizată doar online pe toata perioada cât va fi disponibilă. Motivul este că SN Lazarev va susține energetic câmpul pe toată perioada practicii pentru ca aceasta să fie eficientă pentru participanții inregistrați.  Participanții la practicile de grup vor putea urmări înregistrarea pe pagina de difuzare timp de o săptămână după care accesul va fi anulat.

În momentul de față S.N. Lazarev intenționează să efectueze practici de grup în regim online o dată pe lună cu toate țările care dețin drepturile de autor si difuzare a cercetărilor lui. De aceea, fiecare doritor va putea să participe la momentul, potrivit pentru el.

 

Costuri și detalii de participare

Cost bilet: 120 Ron

 

Participarea este posibilă din orice parte a lumii!

Conectarea este disponibilă prin internet pe oricare dintre dispozitive: telefon, tableta, laptop/PC.

După efectuarea plății veți primit un email cu detaliile tehnice pentru logare. In email, veți primi un link unic care reprezintă biletul dvs de acces pentru practica de grup. Atenție! – vizualizarea simultană a practicii de pe mai multe dispozitive care utilizează același link (bilet) nu este posibilă. Așadar, asigurați-vă că veți accesa linkul in ziua meditației de pe un singur dispozitiv. Accesul la practica de grup este disponibila pe o perioadă de o săptămână.

Dacă doriți să achiziționați mai multe bilete, atunci este necesar să parcurgeți procesul de efectuare a comenzii și de cumpărare a oricâtor bilete doriți să achiziționați urmând aceeași procedură.

Participarea este posibilă din orice parte a lumii.

Unele dintre feedback-uri în urma ultimelor practici online:

Am participat si la prima meditatie organizata in Romania, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati!
Testimoniale
Cristina Neculai
Bucuresti
„Foarte puternica meditatia, s-a simtit conectarea la campul subtil energetic al domnului Lazarev”.
Testimoniale
Daniela Stefoane
Ramnicu Valcea
„Totul a fost, ca si rândul trecut, perfect! Iubire si recunostinta infinita domnului Lazarev si echipei sale care au facut posibil acest moment de liniste si pace desavârsita. Va multumesc! Doamne ajuta!” 🙏❤
Testimoniale
Violeta Gurzu
București
„Multumiri si recunostinta echipei si d-lui Lazarev!❤❤❤🙏🏾🙏🏾🙏🏾A fost divin, inaltator!
Testimoniale
Tatiana Baumann
Londra
„Infinita recunostinta echipei ce a facilitat toate astea. 😍🌹🌹🌹 S-a curatat campul cat in 4 ani de munca. ”
Testimoniale
Mihaela Petrula
Iasi
„Recunostinta, multa, multa IUBIRE maestrului Lazarev si Dumnezeu sa va binecuvinteze ! A fost totul un miracol, a curs iubirea spre noi ! ❤❤❤Multumiri si toata pretuirea si echipei Irina, Giorgiana, toata dragostea noastra” ❤🙏❤
Testimoniale
Titiana Pacurar
Cluj Napoca
A fost RAI in Sufletelul meu! Am plans, am readus in amintire, am iertat, am acceptat.. Iubire Divina! E o bucurie interioara de nedescris, o bucurie cat si o liniste interioara..
Testimoniale
Catalina Naum
Iasi
„🙏Multumim cu recunostiinta d-lui Lazarev si tuturor celor care au facut posibila aceasta meditatie deosebita, magica, divina. Apreciez mult tot ce s-a facut! Este o adevarata lectie de IUBIRE.” 💖💙💜🌟😇💓💗
Ana Dumitrescu
Medias
„Recunostinta si iubire pt aceasta meditatie ❤🙏....am avut asa o stare minunata ,plina de iubire infinita si recunostinta pentru tot Universul si pentru toate ființele ❤multumesc ,multumesc,multumesc!” ❤🙏
Testimoniale
Gabriela Tepelea
Arad
„Multumim domnului Lazarev si întregii echipe pentru meditații 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sunt de mare ajutor. Le simt ca o mâna de ajutor si o sansa de a ne aduce sufletele la suprafata, sa ducem lumina mai departe si sa fim atenti la lucrul cu sine. Va multumesc mult, mult tuturor, a fost minunat.” 💖🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ana Maria Nicu
Constanta
Mii de mulțumiri!!! Am avut o multitudine de stări, mi s-a umplut sufletul de bucurie și recunoștință. Mulțumesc întregii echipe! 🤗❤ I
Testimoniale
Ionela Buliga
Iasi
Meditatia a fost minunata. Inregistrarea a mers perfect. Nici o intrerupere. Multumesc din suflet! 💕😇
Testimoniale
Gabriela Dumtru
Constanta
O experienta extraordinara, foarte profunda, am calatorit.... Multumesc infinit pentru tot, tuturor!
Valeria Batin
Bucuresti
„Extraordinar de puternica meditatia😊 Multumim Dl. S.N.Lazarev si echipei!!!🌹🌹🌹”
Testimoniale
Elena Raluca Costache
Londra
„Multumesc din inima echipei pentru stradanie, pentru sansa acordata de a-l avea in direct pe maestrul Lazarev!❤
Testimoniale
Emilia Diana Kovacs
Bucuresti
„Fiti binecuvantati pt ceea ce faceti si pentru sansa de a participa la aceste meditatii!”
Elena Scutariu
Suceava
„Suntem atat de recunoscatori. Cred ca multi din noi au plans. Lacrimi de Iubire! Traducerea este superba. ❤
Domnitza Mitza
Stuttgard
„Buna seara. Sunt foarte fericita pentru ca mi-ati dat posibilitatea de a participa la aceste meditatii avand acces direct la Serghey Lazarev. Infinite multumiri!!”
Liliana Ciobanu
Germania
„Multumim 🤗🤗🤗Dumnezeu sa va rasplateasca pentru ca faceti toate astea ca sa ajunga informatia si mai mult catre cei care vor sa-si creasca iubirea in suflet. Ajutoul domnului Lazarev, chiar si de la distanta este nepretuit” 🙏🙏🙏
Laura Raducioiu
Timisoara
”Multumesc din suflet pentru aceasta practica minunata 🙏🏻♥️ A fost magic!”
Testimoniale
Iana Cudreavcenco
Republica Moldova
„Multumim, a fost Divin! Va iubim! A curs iubrea in campurile noastre ”🙏
Testimoniale
Daniela Papasima
Bucuresti
„Toata meditatia mi_au curs lacrimile de cata bucurie si iubire am simtit in suflet!
Testimoniale
Doina Onofrei
Iasi
„Multumesc bunului Dumnezeu, dlui Lazarev precum si întregii echipe pentru ce am trait astazi! ”
Testimoniale
Mirela Terbancea
Brasov
„Multumesc Domnule Lazarev! Multumesc echipei! A fost extraordinar! Ma simt excelent, o pace interioara, bucurie, liniste.... Domnul sa va binecuvanteze! 🙏❤ ”
Gabriela Lucia Banc
Suedia
A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa
Simona Borcea
Constanta
„Multumesc tuturor care au facut posibila ca aceasta meditatie sa ajunga la noi. S-a simtit din plin actiunea energetica a dlui Lazarev!
Mariana Ducu
Bucuresti
Magic, Sublim, Divin. Mulțumim ca existați!
Daniela Pop
Bucuresti
„Multumim foarte mult echipei pentru aceasta mare realizare...multumim domnului Lazarev pentru tot ce face pentru noi ...Doamne ajuta tuturor !!!” 🙏🙏🙏❤❤❤
Monica Cepoi
Italia
Logistic totul a decurs perfect! Mulțumesc pentru tot echipei! Meditația a fost extraordinara și cuprinde esența învățăturii d-lui Lazarev! 😘🤗
Monica Oprea
Bucuresti
Absolut minunata si profunda! Multumesc d-nului Lazarev, Irinei Croitoru, Georgianei Vasilescu si tuturor pentru munca si implicare! Multumiri, cu recunostiinta!
Simona Alecu
Bucuresti
🙏 Foarte frumos si linistitor, multumesc organizatorilor ❤
Alexandru Constantinescu
Polonia
„A fost o experiență extraordinară si cu trairi la intensitate maxima Va multumesc din suflet pentru tot ce faceti.”
Adriana Enache
Bucuresti
„Superbe momente. Multumim lui Dumnezeu, echipei si dl Lazarev pentru tot!”
Carmen Petre
Bucuresti
Georgiana & Irina, a fost ceva de vis! Multumesc infinit! Multumesc și recunostinta suprema pentru tot efortul depus! E o munca de Sisif.. Si de o profesionalitate impecabila!
Catalina Naum
Iasi
„Multumim din inima pentru tot ce faceti pentru noi prin aceste meditatii!!” 💗💗💗
Aura Tiparu
Aura Tiparu
Designer
Magic , puternic , instantaneu transformator ! Multumesc !
Dana Popoiu
Bucuresti
„Multumesc cu recunostinta tututor celor care au contribuit pentru a face posibila aceasta transmisie! 🙏🏻💞🙏🏻 Dumnezeu sa fie cu noi, sa ne calauzeasca pasii spre noua varianta a noastra! Mai buni,mai blanzi, mai increzatori,mai iubitori 💞 ”
Edith Ferenczi
Cluj Napoca