Învingerea Orgoliului | Magazin online (Oficial) | S. N. Lazarev

Practica Online „Învingerea Orgoliului”

Biletele cumpărate în ziua practicii pot fi achitate cu cardul (orice card RON, Euro, USD...) sau prin transfer bancar. Persoanele care plătesc prin transfer bancar sunt rugate să trimită o poza/print screen cu OP-ul prin whatsap la numărul de telefon 0727 821 524

„În mod obișnuit, noi zâmbim atunci când auzim cuvântul „orgoliu” și nu înțelegem cât de periculoasă este această tendință. Îl vedem doar la ceilalți și considerăm că noi nu îl avem sau că este inofensiv. În realitate, orgoliul este precum cancerul, se extinde rapid și silențios în structurile vitale iar când afli că îl ai este deja prea târziu.” – SN Lazarev

 

Eu am văzut doar un singur lucru când făceam diagnosticări și țineam consultații: omul cu un orgoliu ridicat are copiii grav bolnavi, devieri psihice, boli incurabile, probleme grave de destin și efectiv un neam care moare. Le explicam mereu pacienților: nu aveți nici o șansă să vă vindecați sau să vă îndreptați destinul câtă vreme nu vă conștientizați și învingeți orgoliul.

Există două feluri de a avea credință: există credința la exterior – acei oameni care merg la biserică, se roagă, fac canoane, se spovedesc, trăiesc la exterior o viață „corectă” și mai există credința la interior – acei oameni care deși nu merg la biserică, nu fac toate canoanele reușesc să aibă o credință puternică la interior. De multe ori, pacienții care veneau la mine cu boli sau probleme grave, erau chiar oameni foarte credincioși, însă ei manifestau o credință doar la exterior.  De aceea, o să vedeți „credincioșii” la exterior că mor de boli incurabile sau le mor copiii sau li se destramă destinul sau li se închide neamul.

Noi putem avea o forma ridicată de orgoliu la interior, iar la exterior suntem inocenți, blânzi, buni și nu înțelegem de ce suntem pedepsiti, de ce alții ne jignesc, ne umilesc, ne trădeaza, sunt nedrepți cu noi, de ce avem boli, de ce vin necazurile peste noi, de ce ne simțim profund nefericiți și neîmpliniți. 

Până in prezent, nimeni nu știe ce este sufletul. Omul are un corp fizic și are un corp spiritual și suflet. Sufletul are niște structuri de câmp temporare. Sufletul nu se află în interiorul omului ci în afara lui și în interior în același timp, sub forma unui fel de sferă. Ceea ce numim subconștient este cea mai mare parte a sufletului. Adică subconștientul nostru nu are o structură fizică ci o structură de câmp, unde se păstrează informația despre toți strămoșii noștri, despre viețile noastre trecute și nu doar despre cele trecute ci și despre cele viitoare. Prin urmare, în planul subtil, subconștientul nostru are diverse straturi. Pe aceste straturi se „depun” aspecte ale orgoliului care vin atât de la noi cât și de la generațiile anterioare și care mai apoi ne dau necazuri în viață. 

Cel mai periculos orgoliu este cel pe care nu îl conștientizăm, pentru că nu poți lucra asupra lui, este precum cancerul, se extinde rapid, silențios și când ai descoperit că îl ai e deja prea târziu, a pătruns în toate structurile tale vitale și face ravagii în viața ta.

Care este problema? Eu le spuneam mereu pacienților: orgoliul slăbește sufletul, îl înlănțuie, îl întunecă și îl decade din starea lui divină și atunci încep toate necazurile. Care este capcana omului care le știe pe toate sau care vrea să stăpânească toate tehnicile, toate secretele? El vrea să dețină adevărul. De ce? – pentru că cel care simte că are dreptate nu se va schimba niciodată, el nu își va îmbunătăți caracterul, nu își va schimba atitudinea față de lume, de oameni… doar el are dreptate. Unul din aspectele orgoliului este însăși lipsa dorinței de a te schimba, de a lucra cu tine.

Cu cât orgoliul este mai mic, cu atât omul are mai multă iubire în suflet, mai multă energie și mai multe șanse să supraviețuiască și să fie fericit atât el cât și urmașii lui. Dumnezeu creează Universul în fiecare clipă. El revarsă permanent energia vieții în acest Univers, îl reface și îl susține. Iar noi primim această energie care vine prin intermediul sufletului nostru și care îl hrănește atâta vreme cât noi ne asemuim Creatorului.

Când omul se îndepărtează de Dumnezeu, sufletul său începe să se epuizeze de această energie supremă și de iubire. Omul care se umple de orgoliu nu se mai poate umple de Dumnezeu. Mai întâi, în mod subconștient, pe nesimțite, se pierde unitatea cu Cel de Sus iar, pe urmă, omul începe să lupte cu voia Celui de Sus ducându-se singur spre ruinarea destinului.

Orgoliul nu este doar un păcat, orgoliul este un viciu. Orgoliul înseamnă viitoarea boală și viitoarea moarte, viitoarea decădere.

………………………………………………………………………………………………………………………………………….


În practica „Învingerea orgoliului” Serghey Nikolaevici va vorbi despre orgoliu, principalul păcat al omenirii, despre învingerea lui, despre ce trebuie să facem și de ce este foarte important să ne ocupăm de învingerea orgoliului.

Orgoliul nu este  doar sentimentul de superioritate asupra celorlalți, sentimentul propriei dreptăți și importanțe ci este, de asemenea, și un sentiment al propriei inferiorități, dispreț față de sine, mâhnire, tristețe, depresie. În această practică veți învăța să recunoașteti orgoliul în multitudinea de forme în care se poate manifesta.

Confuzia, lipsa de înțelegere a adevărurilor fundamentale ale vieții ne duce uneori la un sfârșit trist. Cu cât este mai puternică confuzia, cu atât mai activ omul începe să lupte cu destinul său, cu voința Divină și, drept rezultat, starea lui se înrăutățește și mai mult.

Noi pur și simplu nu înțelegem toate semnele destinului și toată bunăvoința Eu-lui suprem care de cele mai multe ori arată ca o pedeapsă, dar nu este. De aceea, în spatele unui necaz se află o mare binecuvântare. După atitudinea destinului față de tine se poate determina dacă ai orgoliu sau nu. Dacă ai început să ai ghinioane, ești jignit, umilit, trădat, neîndreptățit atunci fie ai mult orgoliu, fie a ieșit la suprafață un strat al orgoliului sau este o purificare care poate avea legatură cu copiii noștri, este o purificare pentru viitor.

Această practică vă va ajuta să să percepeți în mod corect stresul și evenimentele care au loc în jur, să înțelegeți și să vă îndepliniți dorințele pornind de la sentimentul de iubire, să învățați să determinați simptomele intensificării orgoliului ca să puteți lucra în mod activ la schimbarea caracterului.

Această practică vă va ajuta să simțiți în suflet un nivel înalt de iubire și vă va da energie să puteți lucra la schimbarea caracterului. Regula este simplă, când îți schimbi caracterul se schimbă soarta și destinul, se îmbunătățește sănătatea și relațiile.

 

„ De data aceasta, ca și cum un curent de apă dintr-un pârâu a dus o bucată de piatră care a bloca fluxul apei. Pentru prima data, în urma mai multor practici, am simțit nu o dată atingerea harului, a bucuriei, a adevăratei fericiri. S-a simțit o unitate uimitoare a tuturor participanților.”

 

Mai jos puteți viziona un extras din Practica Online „Învingerea Orgoliului”

Cum va decurge practica online:

Practica începe cu o adresare a lui Serghey Lazarev în care face o introducere a tematicii, iar după 10-12 minute de explicații va începe să ghideze meditația. Vă recomandăm să stați într-un loc unde sa nu fiți deranjați pe perioada meditației.

Serghey Lazarev va vorbi în limba rusă însă va exista subtitrare în limba română. În timpul meditației puteți urmări traducerea sau puteți sta cu ochii închiși, efectul este același pentru toată lumea indiferent dacă înțelegeți sau nu limba. Serghey Lazarev a efectuat cercetări asupra nevorbitorilor de limba rusă iar efectele s-au dovedit a fi aceleași.

Se recomandă să repetați practica pe toată perioada celor șapte zile cât este activă pe platformă. La finalul celor șapte zile, linkurile vor deveni inactive. 

Linkurile de acces în platformă se primesc pe email, veți fi înștiințați prin sms în momentul în care se trimite emailul de acces în platformă.

În cazul în care nu puteți vedea imaginea, dacă la 13.00 nu începe transmisia sau pe ecran este doar un fundal întunecat fără alte culori, vă rugăm să apăsați butonul ”Refresh” sau ”Actualizare” marcat cu unul din aceste semne: ↻ , 🔄 , 🗘 în bara de sus a ecranului lăngă locul unde introduceți adresa unui site

31Clipul înregistrat al emisiei va fi disponibil pentru a fi vizualisat, oricând, la orice oră, pentru 7 zile – începând cu ora 15.00 din 31 Mai 2020.

Pentru asistență ne puteți contacta la numerele de telefon: 0730 950 696 – Georgiana Vasilescu sau la 0727 821 524 – Roxana Tudose.

 

De ce practica online:?

În fiecare zi S.N. Lazarev primește scrisori cu cereri pentru consultații. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios în calea dezvoltării lor.

Serghei Nikolaevici a decis să creeze un nou format de „lucru cu sine”, sub forma unei practici de grup, care va avea loc în regim online. Lucrul comun în grup va crea un flux de energie puternic, ce unește forțele tuturor participanților, ceea ce-i va permite fiecăruia să obțină cel mai mare rezultat.

Totodată, regularitatea practicilor care vor fi efectuate va ajuta participanții pas cu pas să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să își atingă scopurile propuse.

Pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a te schimba atât la interior, cât și la exterior, este necesar să dedici timp propriei dezvoltări. În plus, practica ghidată și aplicarea cunoștințelor dobândite în viață oferă o dezvoltare reală și un progres real.

Serghei Nikolaevici a dezvoltat câteva tehnici meditative pe temele cele mai importante pentru om. Cu ajutorul meditației, participanții la practică vor putea să adâncească ușor în propria lume interioară, să-și calmeze conștientul, urmând pur și simplu vocea din meditație, să se concentreze complet pe propriile sentimente și senzații și să prelucreze momentele necesare pentru a se întoarce din meditație într-o starereînoită.

Pentru a intensifica și mai mult rezultatul, S.N. Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții. Pentru aceasta, Serghei Nikolaevici va înregistra în prealabil meditația pe care o va folosi în timpul practicii de grup. Acest lucru îi va permite să se cufunde complet în procesul de lucru și de susținere la nivel de câmp în timpul practicii online.

Este important de menționat că eficiența noului format al „lucrului cu sine” constă tocmai în unirea oamenilor pentru lucrul comun în grup efectuat împreună cu S.N. Lazarev. 

Înregistrarea acestor practici nu se va vinde ulterior, ea poate fi realizată doar online pe toata perioada cât va fi disponibilă. Motivul este că SN Lazarev va susține energetic câmpul pe toată perioada practicii pentru ca aceasta să fie eficientă pentru participanții inregistrați.  Participanții la practicile de grup vor putea urmări înregistrarea pe pagina de difuzare timp de o săptămână după care accesul va fi anulat.

În momentul de față S.N. Lazarev intenționează să efectueze practici de grup în regim online o dată pe lună cu toate țările care dețin drepturile de autor si difuzare a cercetărilor lui. De aceea, fiecare doritor va putea să participe la momentul, potrivit pentru el.

 

Costuri și detalii de participare

Cost bilet: 138 Ron

 

Participarea este posibilă din orice parte a lumii!

Conectarea este disponibilă prin internet pe oricare dintre dispozitive: telefon, tableta, laptop/PC.

După efectuarea plății veți primit un email cu detaliile tehnice pentru logare. In email, veți primi un link unic care reprezintă biletul dvs de acces pentru practica de grup. Atenție! – vizualizarea simultană a practicii de pe mai multe dispozitive care utilizează același link (bilet) nu este posibilă. Așadar, asigurați-vă că veți accesa linkul in ziua meditației de pe un singur dispozitiv. Accesul la practica de grup este disponibila pe o perioadă de o săptămână.

Dacă doriți să achiziționați mai multe bilete, atunci este necesar să parcurgeți procesul de efectuare a comenzii și de cumpărare a oricâtor bilete doriți să achiziționați urmând aceeași procedură.

Participarea este posibilă din orice parte a lumii.

Unele dintre feedback-uri în urma ultimelor practici online:

Am participat si la prima meditatie organizata in Romania, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati!
Cristina Neculai
Bucuresti
„Foarte puternica meditatia, s-a simtit conectarea la campul subtil energetic al domnului Lazarev”.
Daniela Stefoane
Ramnicu Valcea
„Multumiri si recunostinta echipei si d-lui Lazarev!❤❤❤🙏🏾🙏🏾🙏🏾A fost divin, inaltator!
Tatiana Baumann
Londra
„Infinita recunostinta echipei ce a facilitat toate astea. 😍🌹🌹🌹 S-a curatat campul cat in 4 ani de munca. ”
Mihaela Petrula
Iasi
„Recunostinta, multa, multa IUBIRE maestrului Lazarev si Dumnezeu sa va binecuvinteze ! A fost totul un miracol, a curs iubirea spre noi ! ❤❤❤Multumiri si toata pretuirea si echipei Irina, Giorgiana, toata dragostea noastra” ❤🙏❤
Titiana Pacurar
Cluj Napoca
A fost RAI in Sufletelul meu! Am plans, am readus in amintire, am iertat, am acceptat.. Iubire Divina! E o bucurie interioara de nedescris, o bucurie cat si o liniste interioara..
Testimoniale
Catalina Naum
Iasi
„🙏Multumim cu recunostiinta d-lui Lazarev si tuturor celor care au facut posibila aceasta meditatie deosebita, magica, divina. Apreciez mult tot ce s-a facut! Este o adevarata lectie de IUBIRE.” 💖💙💜🌟😇💓💗
Ana Dumitrescu
Medias
„Recunostinta si iubire pt aceasta meditatie ❤🙏....am avut asa o stare minunata ,plina de iubire infinita si recunostinta pentru tot Universul si pentru toate ființele ❤multumesc ,multumesc,multumesc!” ❤🙏
Testimoniale
Gabriela Tepelea
Arad
„Multumim domnului Lazarev si întregii echipe pentru meditații 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sunt de mare ajutor. Le simt ca o mâna de ajutor si o sansa de a ne aduce sufletele la suprafata, sa ducem lumina mai departe si sa fim atenti la lucrul cu sine. Va multumesc mult, mult tuturor, a fost minunat.” 💖🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ana Maria Nicu
Constanta
Mii de mulțumiri!!! Am avut o multitudine de stări, mi s-a umplut sufletul de bucurie și recunoștință. Mulțumesc întregii echipe! 🤗❤ I
Testimoniale
Ionela Buliga
Iasi
Meditatia a fost minunata. Inregistrarea a mers perfect. Nici o intrerupere. Multumesc din suflet! 💕😇
Testimoniale
Gabriela Dumtru
Constanta
O experienta extraordinara, foarte profunda, am calatorit.... Multumesc infinit pentru tot, tuturor!
Valeria Batin
Bucuresti
„Extraordinar de puternica meditatia😊 Multumim Dl. S.N.Lazarev si echipei!!!🌹🌹🌹”
Testimoniale
Elena Raluca Costache
Londra
„Multumesc din inima echipei pentru stradanie, pentru sansa acordata de a-l avea in direct pe maestrul Lazarev!❤
Emilia Diana Kovacs
Bucuresti
„Fiti binecuvantati pt ceea ce faceti si pentru sansa de a participa la aceste meditatii!”
Elena Scutariu
Suceava
„Suntem atat de recunoscatori. Cred ca multi din noi au plans. Lacrimi de Iubire! Traducerea este superba. ❤
Domnitza Mitza
Stuttgard
„Buna seara. Sunt foarte fericita pentru ca mi-ati dat posibilitatea de a participa la aceste meditatii avand acces direct la Serghey Lazarev. Infinite multumiri!!”
Liliana Ciobanu
Germania
„Multumim 🤗🤗🤗Dumnezeu sa va rasplateasca pentru ca faceti toate astea ca sa ajunga informatia si mai mult catre cei care vor sa-si creasca iubirea in suflet. Ajutoul domnului Lazarev, chiar si de la distanta este nepretuit” 🙏🙏🙏
Laura Raducioiu
Timisoara
”Multumesc din suflet pentru aceasta practica minunata 🙏🏻♥️ A fost magic!”
Testimoniale
Iana Cudreavcenco
Republica Moldova
„Multumim, a fost Divin! Va iubim! A curs iubrea in campurile noastre ”🙏
Testimoniale
Daniela Papasima
Bucuresti
„Toata meditatia mi_au curs lacrimile de cata bucurie si iubire am simtit in suflet!
Testimoniale
Doina Onofrei
Iasi
„Multumesc bunului Dumnezeu, dlui Lazarev precum si întregii echipe pentru ce am trait astazi! ”
Mirela Terbancea
Brasov
„Multumesc Domnule Lazarev! Multumesc echipei! A fost extraordinar! Ma simt excelent, o pace interioara, bucurie, liniste.... Domnul sa va binecuvanteze! 🙏❤ ”
Gabriela Lucia Banc
Suedia
A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa
Simona Borcea
Constanta
„Multumesc tuturor care au facut posibila ca aceasta meditatie sa ajunga la noi. S-a simtit din plin actiunea energetica a dlui Lazarev!
Mariana Ducu
Bucuresti
Magic, Sublim, Divin. Mulțumim ca existați!
Daniela Pop
Bucuresti
„Multumim foarte mult echipei pentru aceasta mare realizare...multumim domnului Lazarev pentru tot ce face pentru noi ...Doamne ajuta tuturor !!!” 🙏🙏🙏❤❤❤
Monica Cepoi
Italia
Logistic totul a decurs perfect! Mulțumesc pentru tot echipei! Meditația a fost extraordinara și cuprinde esența învățăturii d-lui Lazarev! 😘🤗
Monica Oprea
Bucuresti
Absolut minunata si profunda! Multumesc d-nului Lazarev, Irinei Croitoru, Georgianei Vasilescu si tuturor pentru munca si implicare! Multumiri, cu recunostiinta!
Simona Alecu
Bucuresti
🙏 Foarte frumos si linistitor, multumesc organizatorilor ❤
Alexandru Constantinescu
Polonia
„A fost o experiență extraordinară si cu trairi la intensitate maxima Va multumesc din suflet pentru tot ce faceti.”
Adriana Enache
Bucuresti
„Superbe momente. Multumim lui Dumnezeu, echipei si dl Lazarev pentru tot!”
Carmen Petre
Bucuresti
Georgiana & Irina, a fost ceva de vis! Multumesc infinit! Multumesc și recunostinta suprema pentru tot efortul depus! E o munca de Sisif.. Si de o profesionalitate impecabila!
Catalina Naum
Iasi
„Multumim din inima pentru tot ce faceti pentru noi prin aceste meditatii!!” 💗💗💗
Aura Tiparu
Designer
Magic , puternic , instantaneu transformator ! Multumesc !
Dana Popoiu
Bucuresti
„Multumesc cu recunostinta tututor celor care au contribuit pentru a face posibila aceasta transmisie! 🙏🏻💞🙏🏻 Dumnezeu sa fie cu noi, sa ne calauzeasca pasii spre noua varianta a noastra! Mai buni,mai blanzi, mai increzatori,mai iubitori 💞 ”
Edith Ferenczi
Cluj Napoca