Politica de confidențialitate | Magazin online (Oficial) | S. N. Lazarev

Politica de confidențialitate

1. Introducere

Societatea SC HUS KARIMME DIVINE SRLavând următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 39471887, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. JJ13 / 1617 / 2018, cu sediul în Mun Constanța, Aleea Garofiței Nr 2 Bl L81 Sc C Ap 49 este autorizată să distribuie orice materiale text, video sau audio ale autorului S.N. Lazarev pe întreg teritoriul României

Această notă de informare vizează activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de compania SC HUS KARIMME DIVINE SRL.

Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplică tuturor prelucrărilor de date cu caracter personal pe care le desfășurăm, precum și tuturor interacțiunilor cu website-ul nostru găzduit pe domeniul www.lazarevsn.ro.

2. Denumirea operatorului de date și a proprietarului website-ului

SC HUS KARIMME DIVINE SRL este operator de date cu caracter personal și proprietara a website-ului www.lazarevsn.ro

3. Activitatea noastră

Noi, la SC HUS KARIMME DIVINE SRL, depunem toate eforturile pentru a oferi clienților/cititorilor noștri toată gama de produse (cărți, CD, DVD) traduse în limba română și autorizate de către autorul S.N. Lazarev.

În completarea produselor noastre și în scopul dezvoltării relațiilor existente cu clienții noștri sau a unor relații viitoare, susținem și contribuim la o mai bună înțelegere a cadrului legal și depunem eforturi continue  va informăm cu privire la noile produse ce urmează  fie lansate și în România . În acest sens, producem și realizăm campanii de promovare, informări prin intermediul newsletterelor și alte materiale informative tuturor persoanelor din baza noastră de date, ce au fost colectați fie  urmare a achiziționării produselor S.N. Lazarev sau în urmă abonării la newsletter-ul de pe site-ul www.lazarevsn.ro.

4. Datele personale pe care le prelucrăm

Colectarea datelor dumneavoastră personale este limitată strict la ceea ce este necesar pentru a va furniza o experiență de cea mai înalta calitate cu privire la produsele noastre și cu privire la utilizarea website-ului nostru.

Datele personale pe care le prelucrăm pot include:

a. date de baza pentru facturarea și livrarea produselor achiziționate de pe site-ul www.lazarevsn.ro precum nume, prenume, CNP, adresa completă, cod poștal, pentru persoanele fizice iar pentru persoanele juridice colectăm datele de identificare ale societății;

b. cont bancar și alte informații financiare care ne permit desfășurarea relației contractuale de orice fel, atunci când există;

5. Cum colectăm datele personale

Colectăm doar acele date personale pe care ni le furnizați în mod voluntar (electronic), precum și informații disponibile din surse publice:

 prin intermediul website-ului nostru: cu ocazia plasării unei comenzi, crearea unui cont, completarea formularelor de contact sau abonarea la newsletter.

 atunci când ne contactați prin e-mail, dacă va exprimați interesul cu privire la comercializarea sau achiziționarea produsele noastre

6. Temeiuri legale și scopurile prelucrării

Deoarece sunteți îndreptățit  știți scopul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale, va vom informa înainte de a prelucra datele dumneavoastră personale în alt scop decât cel pentru care ne-ați încredințat datele dumneavoastră personale.

Motivele pentru care colectăm informațiile și datele dumneavoastră sunt:

 Pentru a instinta cititorii de noile produse ale autorului (cărți, CD-uri, DVD-uri)

 Pentru a va putea exepedia produsele comandate prin intermediul website-ului nostru

 Pentru emiterea facturilor fiscale aferente achiziționării produselor comercializate de către compania noastră prin intermediul website-ului www.lazarevsn.ro

 Pentru a trimite articole cu caracter informativ și educațional precum și cercetările autorului SN Lazarev traduse în limba română;

 Pentru a va informa cu privire la emisiuni noi apărute pe tema cărților autorului, cu privire la video-uri subtitrate în limba română și oferite gratuit.

 Pentru a va înștiința cu privire la reducerile, discount-urile, pachete promoționale sau evenimentele dedicate autorului (cluburi de lectură, grupuri de studiu pe baza cărților autorului) sau alte evenimente legate de activitatea autorului sau poate chiar comunicări/mesaje venite direct de la autor. Sau webinarii online ținute de autor (avem în vedere  facem asta) sau evenimente live cu autorul (în cazul în care vine în România sau într-o țară vecină)

7. Durata de stocare

Datele colectate în urmă plasării unei comenzi pe site-ul www.lazarevsn.ro și necesare emiterii facturilor fiscale, acestea sunt păstrate în arhivă contabilității pe o perioada de cel puțîn 10 ani de la dată emiterii. (așa prevede legea codului fiscal.)

Dacă în orice moment decideți  nu mai doriți  beneficiați de Serviciul de Informare (Newsletter sau Cont membru) și va retrageți consimțământul, noi vom respectă decizia dumneavoastră și nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale în acest scop.

8. Persoane terțe

 regulă, nu divulgăm sau transferăm datele dumneavoastră personale către terți.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane împuternicite, de exemplu, furnizori de soluții IT necesare administrării afacerilor, inclusiv soluții de contabilitate financiară, furnizori de soluții de management al contactelor sau organizatori de conferințe. Cu toți împuterniciții vom încheia convenții de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzătoare care  asigure  împuterniciții își asumă obligații de prelucrare a datelor personale (inclusiv de ștergere a acestora) în deplină conformitate cu legile aplicabile și care oferă un nivel adecvat de protecție a datelor dumneavoastră personale.

9. Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate împotriva amenințărilor și ne asigurăm  sunt protejate prin măsuri de securitate și infrastructură IT corespunzătoareMai mult, avem implementate măsuri interne care ne permit  descoperim,  notificam și  documentăm încălcări ale securității datelor personale în cel mai scurt timp posibil.

Accesul la website-ul www.lazarevsn.ro se face prin conexiune securizată HTTPS, iar plățile cu cardul efectuate pe website-ul nostru se fac de asemenea prin conexiune securizată prin intermediul procesatorului de plăti NETOPIA mobilPay.

Dacă descoperim o încălcare a securității datelor dumneavoastră personale care prezintă un risc pentru drepturile și libertățile dumneavoastră, vom notifica Autoritatea Națională de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Veți fi informat cu privire la încălcarea securității datelor dumneavoastră personale dacă această conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile și libertățile dumneavoastră.

10. Măsuri de securitate conform GDPR în infrastructură de găzduire web MxHost – unde este găzduit în prezent website-ul www.lazarevsn.ro

Serverele MxHost de găzduire shared și VPS sunt colocate în centrul de date GTS Telecom Cluj-Napoca; centru de date este certificat ANCOM .și este la nivel tier III conform Uptime Institute. Rețeaua internet este protejată prin soluția avansată de DDOS Protect ARBOR cu capacitate de protecție locală până la 20 Gbps.

La nivel de acces la servere, acesta este permis doar persoanelor autorizate din companie. accesul la rack-uri se face pe baza de cartelă iar întreagă locație este supravegheată video 24/7.

Serverele au instalate sisteme de protecție împotriva atacurilor extene, fiind instalat firewall CSF care limitează accesul doar pe anumite porturi în server, blochează IP-ul sursă atunci când se fac autentificări repetate nereușite și păstrează și ține evidență logarilor root în server.

altă protecție utilizată este Mod_Security – firewall pentru aplicății web open-source (WAF) , acesta este proiectat pentru a oferi o gamă de capabilități de filtrare a solicitărilor și a răspunsului la protocolul Hypertext Transfer Protocol împreună cu alte caracteristici de securitate pe mai multe platforme diferite, printre care Apache

 HTTP Server, [1] [2] Microsoft IIS și NGINX [3]:

 Monitorizarea securității și controlul accesului

 Trafic de trafic complet HTTP

 Evaluarea securității

 Evaluarea pasivă a securității

 Cerere simplă sau Filtrare bazată pe expresii regulate

 Validarea codificării URL-ului

 Prevenirea atacurilor de byte

 Identificarea identității serverului

 Încarcă limitele memoriei

La nivel de server mai utilizăm panoul de control CPanel, prin care utilizatorii își pot gestiona întreg contul de găzduire. Panoul de control este configurat  își facă zilnic updateurile de securitate dacă acestea sunt puse la dispoziție de dezvoltator.

Serverele sunt configurate la nivel de kernel cu modulul KernelCare care la fiecare două ore verifică dacă au apărut patch-uri de securitate la nivel de kernel și le aplică fără restart .

Sistemele de backup utilizate de compania noastră utilizează o rețea privată separată de rețeaua internet. Rețeaua este accesibilă doar prin VPN, iar arhivele de backup se țîn pe servere diferite față de serverul de producție.

În acest moment utilizăm R1Soft pentru backup împreună cu un sistem de rsync. Datele de pe serverele de backup sunt ținute pe servere la care au acces doar anumite persoane autorizate în compania noastră.

11. Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor personale

veți următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale:

1. Dreptul de acces la datele personale.

2. Dreptul de a obține rectificarea datelor personale inexacte.

3. Dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor personale. Acest drept va este disponibil atunci când:

 contestați acuratețea datelor dumneavoastră personale pe care le prelucrăm;

 prelucrarea datelor personale este ilegală,

 nu avem nevoie de datele dumneavoastră personale pentru scopul prelucrăriiînsă dumneavoastră solicitați păstrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanța

 va opuneți prelucrării datelor dumneavoastră personale, pentru perioada de timp cât verificăm existența interesului nostru legitim în prelucrarea datelor dumneavoastră.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale sau dacă doriți  ne adresați vreo solicitare, precum și  va exercitati oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugăm  ne contactați la:

– adresa de e-mail: [email protected]

– telefon: +40 723 225 998

– Sediul Social: Mun Constanța, Aleea Garofitei Nr 2 Bl L81 Sc C Ap 49

Vom analiză fiecare solicitare și va vom comunica acțiunile întreprinse în acest sens în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de o luna de la momentul înregistrării solicitării dumneavoastrăÎn cazul în care avem nevoie de mai multe informații din partea dumneavoastră sau avem dificultăți în rezolvarea cererii dumneavoastră, va vom informa fără întârziere cu privire la faptul  avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiză în mod corespunzător cererea dumneavoastrăÎn cazul în care considerați  nu am soluționat toate cererile dumneavoastră sau sunteți nemulțumiți de răspunsurile noastre, puteți formulă o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, va puteți adresa și instanțelor de judecată.

12. Modificări ale Notei de informare

Dacă ne decidem  modificăm prezența notă de informare, vom publică o nouă versiunea aici, care o va înlocui pe această.

Va mulțumim  ne-ați încredințat datele dumneavoastră personale și  ne-ați acordat timpul necesar pentru a citi notă noastră de informare cu privire la prelucrarea datelor personale. Va rugăm nu ezitați  ne contactațidacă aveți orice alte nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale și modul în care le prelucrăm.

Publicat la dată de 14.06.2021 de către SC HUS KARIMME DIVINE SRL