Politica de confidențialitate | Magazin online (Oficial) | S. N. Lazarev

Politica de confidențialitate

1. Introducere

Societatea S.N. Lazarev Distribution SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 36682880, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14201/2016, cu sediul in Strada Stefan S Nicolau, nr 1-3, bl O2 sc 2, et 3, Bucuresti este autorizată să distribuie orice materiale text, video sau audio ale autorului S.N. Lazarev pe întreg teritoriul României

Aceasta nota de informare vizeaza activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de compania SC S.N. Lazarev Distribution SRL.

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica tuturor prelucrarilor de date cu caracter personal pe care le desfasuram, precum si tuturor interactiunilor cu website-ul nostru gazduit pe domeniul www.lazarevsn.ro.

2. Denumirea operatorului de date si a proprietarului website-ului

SC S.N. Lazarev Distribution SRL este operator de date cu caracter personal si proprietara a website-ului www.lazarevsn.ro

3. Activitatea noastra

Noi, la SC S.N. Lazarev Distribution SRL, depunem toate eforturile pentru a oferi clientilor/cititorilor nostri toata gama de produse (carti, CD, DVD) traduse in limba romana si autorizate de catre autorul S.N. Lazarev.

In completarea produselor noastre si in scopul dezvoltarii relatiilor existente cu clientii nostri sau a unor relatii viitoare, sustinem si contribuim la o mai buna intelegere a cadrului legal si depunem eforturi continue sa va informam cu privire la noile produse ce urmeaza sa fie lansate si in Romania . In acest sens, producem si realizam campanii de promovare, informari prin intermediul newsletterelor si alte materiale informative tuturor persoanelor din baza noastra de date, ce au fost colectati fie ca urmare a achizitionarii produselor S.N. Lazarev sau in urma abonarii la newsletter-ul de pe site-ul www.lazarevsn.ro.

4. Datele personale pe care le prelucram

Colectarea datelor dumneavoastra personale este limitata strict la ceea ce este necesar pentru a va furniza o experienta de cea mai inalta calitate cu privire la produsele noastre si cu privire la utilizarea website-ului nostru.

Datele personale pe care le prelucram pot include:

a. date de baza pentru facturarea si livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.lazarevsn.ro precum nume, prenume, CNP, adresa completa, cod postal, pentru persoanele fizice iar pentru persoanele juridice colectam datele de identificare ale societatii;

b. cont bancar si alte informatii financiare care ne permit desfasurarea relatiei contractuale de orice fel, atunci cand exista;

5. Cum colectam datele personale

Colectam doar acele date personale pe care ni le furnizati in mod voluntar (electronic), precum si informatii disponibile din surse publice:

prin intermediul website-ului nostru: cu ocazia plasarii unei comenzi, crearea unui cont, completarea formularelor de contact sau abonarea la newsletter.

atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la comercializarea sau achizitionarea produsele noastre

6. Temeiuri legale si scopurile prelucrarii

Deoarece sunteti indreptatit sa stiti scopul in care prelucram datele dumneavoastra personale, va vom informa inainte de a prelucra datele dumneavoastra personale in alt scop decat cel pentru care ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale.

Motivele pentru care colectam informatiile si datele dumneavoastra sunt:

Pentru a instinta cititorii de noile produse ale autorului (carti, CD-uri, DVD-uri)

Pentru a va putea exepedia produsele comandate prin intermediul website-ului nostru

Pentru emiterea facturilor fiscale aferente achizitionarii produselor comercializate de catre compania noastra prin intermediul website-ului www.lazarevsn.ro

Pentru a trimite articole cu caracter informativ si educational precum si cercetarile autorului SN Lazarev traduse in limba romana;

Pentru a va informa cu privire la emisiuni noi aparute pe tema cartilor autorului, cu privire la video-uri subtitrate in limba romana si oferite gratuit.

Pentru a va instiinta cu privire la reducerile, discount-urile, pachete promotionale sau evenimentele dedicate autorului (cluburi de lectura, grupuri de studiu pe baza cartilor autorului) sau alte evenimente legate de activitatea autorului sau poate chiar comunicari/mesaje venite direct de la autor. Sau webinarii online tinute de autor (avem in vedere sa facem asta) sau evenimente live cu autorul (in cazul in care vine in Romania sau intr-o tara vecina)

7. Durata de stocare

Datele colectate in urma plasarii unei comenzi pe site-ul www.lazarevsn.ro si necesare emiterii facturilor fiscale, acestea sunt pastrate in arhiva contabilitatii pe o perioada de cel putin 10 ani de la data emiterii. (asa prevede legea codului fiscal.)

Daca in orice moment decideti ca nu mai doriti sa beneficiati de Serviciul de Informare (Newsletter sau Cont membru) si va retrageti consimtamantul, noi vom respecta decizia dumneavoastra si nu vom mai prelucra datele dumneavoastra personale in acest scop.

8. Persoane terte

Ca regula, nu divulgam sau transferam datele dumneavoastra personale catre terti.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, de exemplu, furnizori de solutii IT necesare administrarii afacerilor, inclusiv solutii de contabilitate financiara, furnizori de solutii de management al contactelor sau organizatori de conferinte. Cu toti imputernicitii vom incheia conventii de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzatoare care sa asigure ca imputernicitii isi asuma obligatii de prelucrare a datelor personale (inclusiv de stergere a acestora) in deplina conformitate cu legile aplicabile si care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra personale.

9. Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor si ne asiguram ca sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructura IT corespunzatoare. Mai mult, avem implementate masuri interne care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcari ale securitatii datelor personale in cel mai scurt timp posibil.

Accesul la website-ul www.lazarevsn.ro se face prin conexiune securizata HTTPS, iar platile cu cardul efectuate pe website-ul nostru se fac de asemenea prin conexiune securizata prin intermediul procesatorului de plati NETOPIA mobilPay.

Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor dumneavoastra personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Veti fi informat cu privire la incalcarea securitatii datelor dumneavoastra personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dumneavoastra.

10. Masuri de securitate conform GDPR in infrastructura de gazduire web MxHost – unde este gazduit in prezent website-ul www.lazarevsn.ro

Serverele MxHost de gazduire shared si VPS sunt colocate in centrul de date GTS Telecom Cluj-Napoca; centru de date este certificat ANCOM .si este la nivel tier III conform Uptime Institute. Reteaua internet este protejata prin solutia avansata de DDOS Protect ARBOR cu capacitate de protectie locala pana la 20 Gbps.

La nivel de acces la servere, acesta este permis doar persoanelor autorizate din companie. accesul la rack-uri se face pe baza de cartela iar intreaga locatie este supravegheata video 24/7.

Serverele au instalate sisteme de protectie impotriva atacurilor extene, fiind instalat firewall CSF care limiteaza accesul doar pe anumite porturi in server, blocheaza IP-ul sursa atunci cand se fac autentificari repetate nereusite si pastreaza si tine evidenta logarilor root in server.

O alta protectie utilizata este Mod_Security - firewall pentru aplicații web open-source (WAF) , acesta este proiectat pentru a oferi o gamă de capabilități de filtrare a solicitărilor și a răspunsului la protocolul Hypertext Transfer Protocol împreună cu alte caracteristici de securitate pe mai multe platforme diferite, printre care Apache

HTTP Server, [1] [2] Microsoft IIS și NGINX [3]:

Monitorizarea securității și controlul accesului

Trafic de trafic complet HTTP

Evaluarea securității

Evaluarea pasivă a securității

Cerere simplă sau Filtrare bazată pe expresii regulate

Validarea codificării URL-ului

Prevenirea atacurilor de byte

Identificarea identității serverului

Încarcă limitele memoriei

La nivel de server mai utilizam panoul de control CPanel, prin care utilizatorii isi pot gestiona intreg contul de gazduire. Panoul de control este configurat sa isi faca zilnic updateurile de securitate daca acestea sunt puse la dispozitie de dezvoltator.

Serverele sunt configurate la nivel de kernel cu modulul KernelCare care la fiecare doua ore verifica daca au aparut patch-uri de securitate la nivel de kernel si le aplica fara restart .

Sistemele de backup utilizate de compania noastra utilizeaza o retea privata separata de reteaua internet. Reteaua este accesibila doar prin VPN, iar arhivele de backup se tin pe servere diferite fata de serverul de productie.

In acest moment utilizam R1Soft pentru backup impreuna cu un sistem de rsync. Datele de pe serverele de backup sunt tinute pe servere la care au acces doar anumite persoane autorizate in compania noastra.

11. Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale

Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

1. Dreptul de acces la datele personale.

2. Dreptul de a obtine rectificarea datelor personale inexacte.

3. Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor personale. Acest drept va este disponibil atunci cand:

contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care le prelucram;

prelucrarea datelor personale este ilegala,

nu avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru scopul prelucrarii, insa dumneavoastra solicitati pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, pentru perioada de timp cat verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra.

Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la:

– adresa de e-mail: georgiana.vasilescu@lazarevsn.ro

– telefon: +40730.950.696

– sediu: Strada Stefan S Nicolau, nr 1-3, bl O2 sc 2, et 3, ao 30, Bucuresti.

Vom analiza fiecare solicitare si va vom comunica actiunile intreprinse in acest sens in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. In cazul in care avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau avem dificultati in rezolvarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea dumneavoastra. In cazul in care considerati ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de raspunsurile noastre, puteti formula o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, va puteti adresa si instantelor de judecata.

12. Modificari ale Notei de informare

Daca ne decidem sa modificam prezenta nota de informare, vom publica o noua versiunea aici, care o va inlocui pe aceasta.

Va multumim ca ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale si ca ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi nota noastra de informare cu privire la prelucrarea datelor personale. Va rugam nu ezitati sa ne contactati, daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si modul in care le prelucram.

Publicat la data de 24.05.2018 de catre SC S.N. Lazarev Distribution SRL

POLITCA DE CONFIDENŢIALITATE

Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de SSN LAZAREV DISTRIBUTION SRL(spre exemplu cand participati la concursurile si/sau campaniile noastre).
Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).
INAINTE DE A UTILIZA SITE-UL SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
1. CINE ESTE RESPONSABIL DE PRELUCRAREA DATELOR DVS.?
SN LAZAREV DISTRIBUTION SRL., o societate cu raspundere limitata, cu sediul în Romania , este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, in ceea ce priveste datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului si/sau in contextul Serviciilor oferite prin intermediul sau in legatura cu Site-ul.
Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea poate fi contactata folosind urmatoarele date de contact:
Responsabilul cu Protectia Datelor.
SN LAZAREV DISTRIBUTION SRL
CIF: 36682880
Reg.com.: J40/14201/2016
Adresa: Str. PROF. DR. NICOLAU S.
STEFAN Nr. 1-3, Bloc O2, Scara B,
Etaj 3, Apartament 30, Bucuresti
Telefon: 0730950696
E-mail:
vasilescu.georgiana@gmail.com
2. CE DATE PRELUCRAM?
Societatea prelucrează datele personale pe care ni le furnizaţi atunci când utilizaţi Site-ul (e.g. cand comentati in sectiunea de comentarii), va inregistrati pe pagina noastra, contractati un abonament, vă înscrieţi în campaniile noastre (si/sau campaniile organizate impreuna cu partenerii nostri), doriţi să primiţi comunicări comerciale sau să participaţi la sondajele şi chestionarele noastre, sau ne contactati prin orice mijloace de comunicare
De asemenea, utilizam module cookie si tehnologii similare pentru a va recunoaste pe dvs. si dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane sa utilizeze module cookie. Modul in care utilizam aceste tehnologii sunt descrise in Politica privind Cookies.
Transmiterea de comunicări comerciale, invitaţii de a participa la concursuri, chestionare sau sondaje
Dorim să vă transmitem materiale promoţionale, să vă informăm în legătură cu noile produse / servicii oferite de Societate, de a vă lansa invitaţii de a participa la loterii promoţionale, la sondaje sau de a răspunde la chestionare şi pentru a vă comunica alte informaţii similare care considerăm că pot fi de interes pentru dvs., inclusiv, dacă sunteţi de acord, prin transmiterea de materiale promoţionale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Societăţii.
Organizarea de concursuri şi promoţii
Dacă sunteţi de acord, puteţi participa la concursurile şi loteriile cu premii organizate de noi şi/sau partenerii noştri.De asemenea, atunci cand organizam concursuri, avem interesul legitim sa prelucram date pentru efectuarea formalitatilor aferente pentru acordarea premiilor revendicate de castigatori, solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea campaniilor si acordarea premiilor; punerea in aplicare a prevederilor regulamentului, investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari.
Inregistrarea convorbirilor telefonice cu castigatorii concursurilor organizate de noi
Putem inregistra convorbirile telefonice cu persoanele declarate castigatoare in concursurile / loteriile organizate de noi. Inregistrarea convorbirilor ne ajuta sa gestionam activitatea noastra interna in departamentul care se ocupa de promotii / marketing, dar si pentru a asigura dovada aspectelor agreate cu castigatorii in cazul unor potentiale dispute sau litigii cu privire la premiile acordate.Inregistrarea se va face doar, daca vom avea cosimtamantul interlocutorului.
Analiza interacţiunii dvs. cu Societatea în vederea furnizării unor oferte personalizate, [inclusiv pe baza unor analize avansate]

În anumite situaţii, putem utiliza informaţiile colectate de la dvs. în combinaţie cu datele pe care le obţinem de la echipele noastre de vânzări şi/sau de marketing cu privire la  interacţiunea dvs. cu Societatea, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, oferind clienţilor noştri produse / servicii relevante şi personalizate.[De asemenea, dacă sunteţi de acord, putem efectua analize avansate cu privire la interesele şi preferinţele dvs. rezultând din informaţiile pe care le deţinem despre dvs. din interacţiunea cu noi, precum şi prin combinarea datelor obţinute de la terţi (e.g. prin intermediul tehnologiilor de analiză a navigării web) pentru a vă transmite comunicări comerciale i adaptate nevoilor şi preferinţelor dvs.]
Putem realiza diverse raportări, analize şi studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate şi succesul acestora, activitatea de vânzări / prelucrare.
Executarea contractului încheiat cu noi
Atunci când solicitati furnizarea unor abonamente putem prelucra anumite date personale necesare pentru aceste scopuri (e.g. nume şi prenume, adresa de livrare / furnizare, date  de tranzacţionare, etc.)
Gestiunea relatiilor cu Utilizatorii si suport
Avem interesul sa oferim servicii adecvate prin intermediul Site-ului tuturor persoanelor care il acceseaza. Prin urmare, prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relatiilor cu Utilizatorii Site-ului, spre exemplu atunci cand ne contacteaza cu diverse intrebari sau solicitari privind functionalitatile Site-ului, intrebari cu privire la serviciile Societatii oferite prin Site etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constand in interesul nostru de a asigura servicii adecvate.
Analize si statistici privind functionarea
Site-ului, cookies si tehnologii similar
Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizeaza Utilizatorii sau pe care le colectam in contextul utilizarii Serviciilor pentru scopul efecturarii unor analize si statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului in care functioneaza Site-ul sau sunt oferite Serviciile. Analizele si statisticile pe care le facem ne ajuta sa intelegem mai bine cum am putea sa imbunatatim Serviciile noastre sau functionalitatile Site-ului.In efectuarea analizelor si statisticilor utilizam de asemenea cookies si alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies.
De asemenea, cookie-urile si tehnologiile similare sunt utilizate pentru a va oferi publicitate bazata pe interes.
Conectare prin retelele de socializare
Am implementat diverse mecanisme de interconectare cu paginile de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Youtube si Instagram si astfel sa aveti posiblitatea sa accesati continutul postat pe noi pe Site si sau conturile noastre asociate pe acele retele sociale mai facil.Daca accesati contintul postat pe acele retele de socializare sau comentati pe acele retele de socializare, sau accesati Site-ul prin intermediul contului de Facebook, o serie de date publice din profilul dvs. de pe acele retele de socializare ne vor fi transmise si noua de catre operatorii acelor retele de socializare.
Îndeplinirea unor obligaţii legale
Uneori prelucrarea datelor este necesară pentru a ne îndeplini obligaţiile legale ce ne revin, cum ar fi: · plata impozitelor şi a contribuţiilor relevante (e.g. câştigătorii concursurilor), raportarea către autorităţile fiscale relevante şi ţinerea unor evidenţe contabile; · arhivarea datelor conform legislaţiei aplicabile; · publicarea numelui câştigătorilor şi a premiilor acordate în loteriile promoţionale organizate
Apărarea drepturilor şi intereselor în
justiţie
Pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiţie în cadrul unei proceduri în faţa unei instanţe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea.
1. CUI DEZVALUIM DATELE?
Putem dezvalui datele dvs cu caracter personal catre (i) entitatile si/sau persoanele imputernicite de noi (din EEA sau din state terte) implicate in furnizarea Serviciilor, inclusiv in furnizarea comunicarilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plata pentru diverse facilitati de plata, furnizorii de platforme de e-mailing cum ar fi Google Mail), organizarea si desfasurarea concursurilor / promotiilor noastre (inclusiv atunci cand sunt organizate in parteneriat cu alte entitati); (ii) daca avem obligatia de a divulga datele personale in scopul conformarii cu orice obligatie legala sau decizie a unei autoritati judiciare, autoritati publice sau organ guvernamental; sau (iii) daca ni se cere sau ni se permite in alt mod sa facem acest lucru conform legislatie aplicabile.
De asemenea, datele dvs cu caracter personale pot fi dezvaluite tertilor furnizori de cookies si tehnologii similare conform celor descrise in Politici privind Cookies.
2. CAT PASTRAM DATELE?
Pastram datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, daca sunteti un abonat de-al nostru, datele dvs. caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raporturilor contractuale, plus o perioada minima de 3 ani de la incetare (cat este termenul de prescriptie pentru actiuni in justitie), de asemenea, daca sunteti castigator al unui concurs organizat de Societate, putem pastra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă de 3 ani de la data la care a expirat termenul in care premiul ar fi trebuit sa fie revendicat sau de la data la care ati revendicat premiul. Ulterior, anumite date cu caracter personal ar putea fi pastrate pentru o perioada mai lunga, pentru scop de arhivare, conform regulilor de arhivare aplicabile.
3. CE DREPTURI AVETI IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA?
Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata:
a)     Dreptul de acces
puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
b)    Dreptul de a corecta datele
puteti ne solicitati modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
c)     Dreptul la stergere
puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.
d)    Retragerea consimtamantului
si dreptul de opozitie
puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica.
e)     Restrictionare
in anumite conditii puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale
f)     Dreptul la portabilitatea
datelor
in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat.  Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.
g)    Dreptul de a depune o
plangerela autoritatea de supraveghere
aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile:Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania
anspdcp@dataprotection.ro
PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENTIONATE MAI SUS, NE PUTETI CONTACTA UTILIZAND DATELE DE CONTACT MENTIONATE LA SECTIUNEA 1 (DATE DE CONTACT).