Comunitatea Oficială S.N. Lazarev România | Magazin online (Oficial) | S. N. Lazarev

Comunitatea Cititorilor lui

Serghey Lazarev

Intră și vei avea acces la materiale destinate exclusiv abonaților!

Pentru a putea urmări integral partea de introducere a meditației te rugăm să îți lași mai jos adresa de email:

Toți cei din comunitate vor avea acces la materiale accesibile doar membrilor.

În fiecare zi Serghey Lazarev primește scrisori cu cereri pentru consultații. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios în calea dezvoltării lor, a vindecării bolilor sau a problemelor de zi cu zi. Din acest motiv,  autorul a decis să creeze un nou format de lucru de la distanță cu oamenii, care va avea loc în regim online.

Lucrul comun în grup va crea un flux de energie puternic, ce unește forțele tuturor oamenilor din comunitate, ceea ce-i va permite fiecăruia să obțină o nouă energie și un rezultat mai bun.

Te invităm să citești mai jos despre practica în regim online pe care autorul a ținut-o pentru cititorii români în 26.ianuarie.2020. Aceste meditații nu sunt puse ulterior în vânzare, însă Serghey Lazarev organizează astfel de meditații aproape în fiecare lună. Fiecare persoană se poate alătura la momentul potrivit. Te invităm să descoperi mai multe despre aceste meditații ghidate pe site-ul oficial al autorului, la secțiunea „Meditații online”.

 

Mai jos găsesti câteva informații despre meditația „Purificarea urmașilor”:

    Copiii depind de noi, iar noi depindem de copii. Punându-ne în ordine pe noi înșine și propriul      destin, noi ne ajutăm copiii. Înțelegând informațiile din această meditație veți avea o ocazie  minunată de a lucra cu sine în mod eficient și de a vă îmbunătăți propriul destin și pe cel al  urmașilor.

    Sentimentele noastre, reacțiile noastre față de lumea din jurul nostru ne formează destinul și destinele viitorilor noștri urmași. Noi toți suntem uniți în plan subtil. Copiii depind de noi, iar noi depindem de copii. Punându-ne în ordine pe sine și propriul destin, noi ne ajutăm copiii. Cu cât urmașii sunt mai sănătoși, cu atât noi suntem mai sănătoși.

    Se întâmplă uneori ca fără nici o cauză aparentă, o serie de ghinioane și neplăceri apar în viața noastră și simțim că parcă nu ne putem mișca din loc atunci când lucrăm cu sine sau când ne atingem anumite scopuri. Adesea, acest lucru se întâmplă datorită faptului că nu numai noi suntem încărcați, ci și urmașii noștri. Cu toate acestea, nu este necesar să aveți copii într-un moment dat al vieții. Starea urmașilor și a întregului nostru neam are o influență mare asupra noastră.

    Meditația „Purificarea urmașilor” este orientată către lucrul cu sine cu abilitatea de a depăși  situațiile traumatizante păstrând iubirea, către învingerea obiceiului de a judeca, de a blama, de a  condamna alti oameni, către lucrul cu supărările, cu sentimentul de nedreptate și idealuri.