Meditație online ghidată de S.N. Lazarev


Acceptarea și îmbunătățirea destinului


Serghei Nikolaevici a decis să creeze un nou format de „lucru cu sine”, sub forma unei practici de grup, care va avea loc în regim online.

01 decembrie 2019, ora 11:00 (ora României)

Preț bilet: 120 Ron


Cumpără bilet

Meditație online ghidată de S.N. Lazarev


Acceptarea și îmbunătățirea destinului


Serghei Nikolaevici a decis să creeze un nou format de „lucru cu sine”, sub forma unei practici de grup, care va avea loc în regim online.

01 decembrie 2019, ora 11:00 (ora României)

Preț bilet: 120 Ron


Cumpără bilet

Practica de grup online „Acceptarea și îmbunătățirea destinului”

Această practică are ca scop armonizarea și atingerea unei stări interioare care contribuie la schimbarea destinului în bine. Practica ajută să eliminați tensiunea și nemulțumirea, să înțelegeți și să acceptați evenimentele care se petrec, să simțiți destindere totală și bucurie interioară, să aveți dorință și energie pentru schimbările interioare și exterioare.

Destinul este ceea ce se întâmplă cu noi chiar acum, este acea viață care se formează sub influența sentimentelor, a gândurilor, a faptelor și a aspirațiilor noastre.

Și dacă nu simțiți satisfacție și bucurie de la propria viață, atunci este doar în puterea dumneavoastră să schimbați acest asta. În loc să fiți cuprinși de nemulțumire, irascibilitate, tristețe și alte emoții care vă lipsește de puteri și energie, începeți să acționați, învățați să percepeți corect situațiile care se petrec în viață și să vedeți în acestea semnele destinului. Formarea evenimentelor ulterioare depinde inclusiv de percepția dumneavoastră.

Prin această practică, se dezvoltă abilitatea de a percepe situațiile negative, abilitatea de a transforma emoțiile distructive în energie pentru atingerea scopurilor, abilitatea de a crea dispoziția necesară și de a acționa dintr-o stare de bucurie și iubire.

S.N. Lazarev va efectua practica odată cu toți participanții.

Lucrul comun în grup va crea un flux puternic de energie, ce unește forțele tuturor participanților, ceea ce va permite să se obțină cel mai mare rezultat. Cu toate acestea, regularitatea practicilor care vor fi efectuate va ajuta participanții pas cu pas să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să își atingă scopurile propuse.

Înregistrarea acestor practici nu va fi pusă în vânzare. Participanții practicilor de grup vor putea urmări înregistrarea pe pagina de difuzare timp de o săptămână.

S erghei Nikolaevici a decis să creeze un nou format de „lucru cu sine”, sub forma unei practici de grup, care va avea loc în regim online.

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori cu cereri pentru consultații. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios în calea dezvoltării lor. Serghei Nikolaevici a decis să creeze un nou format de „lucru cu sine”, sub forma unei practici de grup, care va avea loc în regim online.

Pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a te schimba atât la interior, cât și la exterior, este necesar să dedici timp propriei dezvoltări. În plus, practica ghidată și aplicarea cunoștințelor dobândite în viață oferă o dezvoltare reală și un progres real.

Serghei Nikolaevici a dezvoltat câteva tehnici meditative pe temele cele mai importante pentru om. Cu ajutorul meditației, participanții la practică vor putea să adâncească ușor în propria lume interioară, să-și calmeze conștientul, urmând pur și simplu vocea din meditație, să se concentreze complet pe propriile sentimente și senzații și să prelucreze momentele necesare pentru a se întoarce din meditație într-o stare reînoită.

Lucrul comun în grup va crea un flux de energie puternic, ce unește forțele tuturor participanților, ceea ce-i va permite fiecăruia să obțină cel mai bun rezultat.

Totodată, regularitatea practicilor care vor fi efectuate va ajuta participanții pas cu pas să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să își atingă scopurile propuse.

Pentru a intensifica și mai mult rezultatul, S.N. Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții. Pentru aceasta, Serghei Nikolaevici va înregistra în prealabil meditația pe care o va folosi în timpul practicii de grup. Acest lucru îi va permite să se cufunde complet în procesul de lucru și de susținere la nivel de câmp în timpul practicii online.

Este important de menționat că eficiența noului format al „lucrului cu sine” constă tocmai în unirea oamenilor pentru lucrul comun în grup efectuat împreună cu S.N. Lazarev.

Înregistrarea acestor practici nu se va vinde ulterior, ea poate fi realizată doar online pe toata perioada cât va fi disponibilă. Motivul este că SN Lazarev va susține energetic câmpul pe toată perioada practicii pentru ca aceasta să fie eficientă pentru participanții inregistrați.

În momentul de față S.N. Lazarev intenționează să efectueze practici de grup în regim online o dată pe lună cu toate țările care dețin drepturile de autor si difuzare a cercetărilor lui. De aceea, fiecare doritor va putea să participe la momentul, potrivit pentru el.


Costuri și detalii de participare

Cost bilet: 120 Ron

Participarea este posibilă din orice parte a lumii!

Conectarea este disponibilă prin internet pe oricare dintre dispozitive: telefon, tableta, laptop/PC.

După efectuarea plății veți primit un email cu detaliile tehnice pentru logare. In email, veți primi un link unic care reprezintă biletul dvs de acces pentru practica de grup. Atenție! - vizualizarea simultană a practicii de pe mai multe dispozitive care utilizează același link (bilet) nu este posibilă. Așadar, asigurați-vă că veți accesa linkul in ziua meditației de pe un singur dispozitiv. Accesul la practica de grup este disponibila pe o perioadă de o săptămână.

Dacă doriți să achiziționați mai multe bilete, atunci este necesar să parcurgeți procesul de efectuare a comenzii și de cumpărare a oricâtor bilete doriți să achiziționați urmând aceeași procedură.

Participarea este posibilă din orice parte a lumii.

Alăturați-vă acestei practice împreună cu SN Lazarev și toți cititorii din toate țările care dețin drepturile de autor si difuzare a cercetărilor lui pe 01 decembrie, la ora 11.00 (ora României)! Câmpul creat și susținut de SN Lazarev va putea fi resimțit de paticipanți pe durata a 7 zile în care este recomandat să repetați practica.


Cumpără bilet

Unele dintre feedback-urile participanților cu privire la practica trecută intitulată „Iubirea ca stare”i mulțumesc foarte mult pentru seminar lui Serghey Nikolaevici și echipei sale !!! Nu am înțeles ce s-a întâmplat cu mine: am plâns vreo 15 minute, apoi într-un fel de uitare, am încercat să mă întorc în trecut, să simt voia Divină în acest trecut, dar nu am avut sentimentul de bucurie și de zbor, a început să mă doară capul. Înainte de seminar, la serviciu, pe neașteptate a existat o nemulțumire din partea șefilor, de abia am putut să cumpăr biletul pentru practica de grup însă acum, după practică totul s-a schimbat ... Toate sunt cu voia lui Dumnezeu !!!"


"V ă mulțumesc foarte mult pentru munca depusă! Este foarte profund și puternic! Din momentul în care mi-am iertat părinții, am un flux de lacrimi ... Încă de la bun început, m-am conectat cu întregul cerc de participanți din toată lumea pentru un lucru armonios. Imediat m-am simțit mai ușor. Mulțumesc fiecărui participant pentru schimbul de energie."


"M ulțumesc lui Serghey Nikolaevici și echipei organizatoare pentru această întâlnire online!! La începutul meditației, am avut senzații de culoare. Culorile spectrului se schimbau uniform făcând ape. Iar apoi am vrut foarte mult să dorm. Și nu am putut face fațăacestei senzații. Știu că acest lucru nu este foarte bun. Poate acesta este gradul meu de pregătire, sau poate că oboseala puternică de o săptămână s-a făcut simțită. Am ascultat din nou înregistrarea, însă deja m-am urmărit în mod conștient :) Este adevărat, a trebuit să mă lupt cu somnul. I-am iertat și mi-am cerut iertare de la toate rudele ... am simțit doar bucurie și unitate. Sentimentul de unitate cu întreaga lume este un leac pentru suflet. Am reușit să-mi pun sufletul în ordine puțin, așa cum spunea Serghey Nikolaevici. Mulțumesc tuturor pentru energiile minunate."


"D esigur, în momentul unui eșec, majoritatea oamenilor au parte de stres, de panică. Iată și lecția de îndată ce acceptăm o situație stresantă. Multumesc! Suportul tehnic, vă mulțumesc în mod special! Bravo! Munca dumneavoastră nu poate fi subestimată. Mă închin lui Serghey Nikolaevici! Dumnezeu să-l binecuvântăeze, să-i dea răbdare, înțelepciune, putere, sănătate! Le doresc tuturor numai bine, bucurie și iubire! Practica de grup este cu adevărat puternică!!"


"P ractica de astăzi este un fel de minune! Pentru prima dată m-am trezit dimineața cu un sentiment de iubire de nedescris. Am înțeles imediat: deja funcționează. În general, totul a fost superb! Sufletul s-a purificat, s-a umplut de iubire. Multumesc foarte mult tuturor !!!"


"B ună ziua, am încurcat timpul practicii, am izbucnit în lacrimi - înseamnă că așa trebuie, mi-am pus ochelarii, s-a dovedit că am început practica cu 3 ore mai devreme. Am lucrat cu sine. A început emisia practicii, am avut lacrimi șiroaie, dar acestea erau lacrimi de fericire. M-am văzut ca o fetiță micuță fericită, urcam în cer, mă aflam într-o uitare. După ce s-a terminat difuzarea practicii, aveam lacrimi din nou – lacrimi de recunoștință. Mă durea puțin capul. A fost puternic ... Vă mulțumesc Serghey Nikolaevici, sunteți un om cu majusculă (literă mare), sunteți Minunat! Vă doresc cât mai multă vitalitate. Mulțumesc tuturor celor care au participat la organizarea difuzării. Noi vom reuși totul."