Practica „Acceptarea Noii Energii” se reorganizează în 15 Martie 2020.

       Noua energie ne ajută pe toți românii să înaintăm, ne ajută să ne dezvoltăm și să obținem ceea ce ne dorim. Cu ajutorul noii energii, noi descoperim ceea ce există deja în noi: abilitățile, aptitudinile și capacitățile noastre potențiale. 

       Pentru a primi noua energie, este necesar să te cureți de vechile energii negative – de supărări, regrete, frici și de diverse alte blocaje, făcând loc pentru ceea ce este nou. Noua Energie este diferită. Și este important să înveți să o simți și să o orientezi în direcția corectă. Există un timp pentru a acționa în mod activ și există un timp pentru concentrarea și stocarea energiei.

       Cu ajutorul practicii, veți putea simți noua energie cum vă umple de pace și liniște. Aceasta vă va permite să obțineți ceea ce vă doriți fără zbucium sufletesc și să vă păstrați forțele pe distanțe lungi pentru o perioadă lungă de timp. Starea interioară armonioasă ne ajută să ne simțim mai bine, să ne înțelegem adevăratele nevoi și să deosebim dorința de pasiune.

       Noi trăim în acel timp în care se naște o nouă lume și înaintea umanității se deschide un viitor nou. De aceea, trebuie să învățăm cum să ne purtăm corect față de viitor pentru ca energia noului timp care vine să ne servească dezvoltării noastre și nu degradării. Trebuie să învățăm să nu distrugem energia viitorului și să o folosim în beneficiul nostru. Și cel mai important, să învățăm să depășim  deznădejdea sau disperarea atunci când simțim că ni se năruie viitorul și ni se prăbușesc spernțele.

       Noi înșine determinăm ceea ce ne așteaptă în viitor. Atât viitorul nostru personal, cât și viitorul nostru comun ca români depind de gândurile și acțiunile fiecăruia dintre noi.

       Energia subtilă a Noii Energii vine la noi, deschizând înaintea noastră noi oportunități la scară largă.Cu cât o vom direcționa mai corect, cu atât acest lucru ne va permite să rezolvăm multe probleme grave și să obținem succes în activitatea noastră.

       Această practică vă va ajuta românii în aspirația de a deschide potențialul și de a deveni omul noului timp, capabil să vă ajute să aveți o stare armonioasă nu doar pentru dumneavoastră ci și pentru cei apropiați și pentru țara dumneavoastră.

       Propuneți-vă să vă acordați la propria armonie interioară, la reînnoirea energiei și la acele transformări pe care doriți să vi se întâmple în viața.

 

Atenționări pentru doritorii la practică:

Înainte de seminarii sau practici online cu Serghey Lazarev au loc purificări drastice și neplăceri, tehnologia refuză să funționeze, pot să se ardă calculatoare, să cadă internetul sau curentul, etc. Această situație s-a întâmplat și acum cu ocazia practicii online „Acceptarea Noii Energii” din 08 Martie 2020. Mulți participanți nu s-au putut loga pe platformă din diverse motive sau dacă s-au logat nu au reușit să urmărească practica din cauza întreruperilor tehnice.

Din acest motiv, autorul a decis să reorganizeze practica online „Acceptarea Noii Energii” în data de 15 martie 2020. La această practică se pot înscrie și alte persoane care se simt chemate să participe însă suntem nevoiți să atenționăm participanții că în momentul în care se înscriu la practică pot urma o serie de neplăceri sau situații neașteptate care apar cu scopul de a pregăti omul pentru noua energie. Indiferent că este vorba de practica cu tema „Noii Energii” sau oricare altă practică pe care o va susține autorul, participanții sunt rugați să se gândeacă bine înainte dacă sunt dispuși să treacă printr-o serie de purificări înainte de a intra în contact cu transmisia energetică a lui Serghey Lazarev. 

Mai jos vă lăsăm câteva din feedback-urile celor care s-au înscris la practica din 08 Martie:  

„Dl Lazarev și-a asumat o temă foarte puternică. Au fost trei meditații anterioare, fără probleme. Pentru mulți dintre noi, viitorul vine cu schimbări majore, schimbări pe care poate nu suntem gata să le acceptăm. O temă ca viitorul vine cu o cantitate uriașă de energie, pe care e necesar să o putem susține. Nu poți ridica o casă solidă pe o fundație fragilă. Ceea ce s-a întâmplat astăzi, a fost doar ajutor pentru consolidarea fundației unora dintre noi, acolo unde exista “pericol de prăbușire”. Nimic întâmplător. Noapte cu senin! ”Clarissa Bolony Cluj

Într-adevăr sunt curatiri puternice la nivel de câmpuri, suntem pregătiți să primim nouă energie! La mine a mers toata înregistrarea perfect, de la început până la sfârșit, totul a curs lin in interiorul meu, ca o Lumina Divină care curăță profund și toata aceasta curățire m a dus in Iubire Divină Profundă! Multumesc Lui Dumnezeu ca lucrează prin oameni care ne ajuta sufletele sa urce! Sunt profund recunoscătoare tuturor sufletelor care ne sunt aici pentru sustinere și ajutor! Dumnezeu sa fie mereu cu noi toți dragi suflete minunate!🙏🙏🙏”

Mulțumesc din inima dlui Lazarev, tuturor organizatorilor și participanților. La noi a mers perfect tehnica. Prietenul meu nu înțelege limba romana sau rusa, el doar a ascultat c ochii închiși și  mi a zis ca a simțit peste tot cum curge o energie lina, toată ziua am fost toți din casa cu o dispoziție de bucurie interioară. Mama mea, care era la 12 km de noi, a simțit ceva neplăcut la nivelul inimii, după care zice că simte a *reînviat *. Întrebare, pana duminica următoare facem seara împreună meditație lin grup? Cu recunoștință și iubire infinită ❤️ ” Etelka Vincze

Acceptarea voii divine este un proces dificil. Se poate sa acceptăm, la nivel declarativ, dar la interior nu suntem complet împăcați. Si la mine s-a întrerupt de câteva ori, înainte de ora 11.00 si putin in primele 3  minute, dar cu refresh si cu gândul că dacă e bine pentru mine sa văd/ascult meditația, se va rezolva de la sine. Daca nu, inseamna ca e mai bine pentru mine sa nu vad. Cum vrea Dumnezeu.Si toată săptămâna trecută am fost pusă în situații asemanatoare, în care să spun si sa simt “Asa a vrut Dumnezeu”. Încă judecăm ce nu merge prin vietile noastre, încă acuzam/reprosam, încă…unele lucruri nu se intampla, iar asta este pentru ca asa e cel mai bine sa fie!🙏🙏🙏 seara binecuvântată tuturor!”

Eu fac parte din cei care nu au putut să acceseze meditația. Am avut mai multe supărari in ultimele 2 săptămâni și am stiut ca sunt încercări pe care nu reusesc sa le trec. Si in dimineata meditației am fost supărată si indiferent cât am incercat sa ma liniștesc inainte, nu am reusit. În momentul în care am vazut ca nu merge meditația am inteles ca are legatura cu mine Si cu energia mea grea. Nu m-am supărat pe nimeni dar am fost dezamăgită de mine ca nu am reusit sa trec peste încercările pe care le-am avut fara supărare.”

 

Cum va decurge practica online:

Practica începe cu o adresare a lui Serghey Lazarev în care face o introducere a tematicii, iar după 10-12 minute de explicații va începe să ghideze meditația. Vă recomandăm să stați într-un loc unde sa nu fiți deranjați pe perioada meditației.

Serghey Lazarev va vorbi în limba rusă însă va exista subtitrare în limba română. În timpul meditației puteți urmări traducerea sau puteți sta cu ochii închiși, efectul este același pentru toată lumea indiferent dacă înțelegeți sau nu limba. Serghey Lazarev a efectuat cercetări asupra nevorbitorilor de limba rusă iar efectele s-au dovedit a fi aceleași.

Se recomandă să repetați practica pe toată perioada celor șapte zile cât este activă pe platformă. La finalul celor șapte zile, linkurile vor deveni inactive. 

Linkurile de acces în platformă se primesc pe email, veți fi înștiințați prin sms în momentul în care se trimite emailul de acces în platformă.

Pentru orice probleme ne puteți contacta la numerele de telefon: 0730 950 696 (Georgiana Vasilescu) sau la 0722 855 618 (Irina Croitoru).

În fiecare zi S.N. Lazarev primește scrisori cu cereri pentru consultații. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios în calea dezvoltării lor.

Serghei Nikolaevici a decis să creeze un nou format de „lucru cu sine”, sub forma unei practici de grup, care va avea loc în regim online. Lucrul comun în grup va crea un flux de energie puternic, ce unește forțele tuturor participanților, ceea ce-i va permite fiecăruia să obțină cel mai mare rezultat.

Totodată, regularitatea practicilor care vor fi efectuate va ajuta participanții pas cu pas să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să își atingă scopurile propuse.

Pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a te schimba atât la interior, cât și la exterior, este necesar să dedici timp propriei dezvoltări. În plus, practica ghidată și aplicarea cunoștințelor dobândite în viață oferă o dezvoltare reală și un progres real.

Serghei Nikolaevici a dezvoltat câteva tehnici meditative pe temele cele mai importante pentru om. Cu ajutorul meditației, participanții la practică vor putea să adâncească ușor în propria lume interioară, să-și calmeze conștientul, urmând pur și simplu vocea din meditație, să se concentreze complet pe propriile sentimente și senzații și să prelucreze momentele necesare pentru a se întoarce din meditație într-o starereînoită.

Pentru a intensifica și mai mult rezultatul, S.N. Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții. Pentru aceasta, Serghei Nikolaevici va înregistra în prealabil meditația pe care o va folosi în timpul practicii de grup. Acest lucru îi va permite să se cufunde complet în procesul de lucru și de susținere la nivel de câmp în timpul practicii online.

Este important de menționat că eficiența noului format al „lucrului cu sine” constă tocmai în unirea oamenilor pentru lucrul comun în grup efectuat împreună cu S.N. Lazarev. 

Înregistrarea acestor practici nu se va vinde ulterior, ea poate fi realizată doar online pe toata perioada cât va fi disponibilă. Motivul este că SN Lazarev va susține energetic câmpul pe toată perioada practicii pentru ca aceasta să fie eficientă pentru participanții inregistrați.  Participanții la practicile de grup vor putea urmări înregistrarea pe pagina de difuzare timp de o săptămână după care accesul va fi anulat.

În momentul de față S.N. Lazarev intenționează să efectueze practici de grup în regim online o dată pe lună cu toate țările care dețin drepturile de autor si difuzare a cercetărilor lui. De aceea, fiecare doritor va putea să participe la momentul, potrivit pentru el.

Costuri și detalii de participare

Cost bilet: 138 Ron

 

Participarea este posibilă din orice parte a lumii!

Conectarea este disponibilă prin internet pe oricare dintre dispozitive: telefon, tableta, laptop/PC.

După efectuarea plății veți primit un email cu detaliile tehnice pentru logare. In email, veți primi un link unic care reprezintă biletul dvs de acces pentru practica de grup. Atenție! – vizualizarea simultană a practicii de pe mai multe dispozitive care utilizează același link (bilet) nu este posibilă. Așadar, asigurați-vă că veți accesa linkul in ziua meditației de pe un singur dispozitiv. Accesul la practica de grup este disponibila pe o perioadă de o săptămână.

Dacă doriți să achiziționați mai multe bilete, atunci este necesar să parcurgeți procesul de efectuare a comenzii și de cumpărare a oricâtor bilete doriți să achiziționați urmând aceeași procedură.

Participarea este posibilă din orice parte a lumii.

Unele dintre feedback-uri în urma ultimelor practici online:

Am participat si la prima meditatie organizata in Romania, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati!
Cristina Neculai
Bucuresti
„Foarte puternica meditatia, s-a simtit conectarea la campul subtil energetic al domnului Lazarev”.
Daniela Stefoane
Ramnicu Valcea
„Totul a fost, ca si rândul trecut, perfect! Iubire si recunostinta infinita domnului Lazarev si echipei sale care au facut posibil acest moment de liniste si pace desavârsita. Va multumesc! Doamne ajuta!” 🙏❤
Valentina G.
București
„Multumiri si recunostinta echipei si d-lui Lazarev!❤❤❤🙏🏾🙏🏾🙏🏾A fost divin, inaltator!
Tatiana Baumann
Londra
„Infinita recunostinta echipei ce a facilitat toate astea. 😍🌹🌹🌹 S-a curatat campul cat in 4 ani de munca. ”
Mihaela Petrula
Iasi
„Recunostinta, multa, multa IUBIRE maestrului Lazarev si Dumnezeu sa va binecuvinteze ! A fost totul un miracol, a curs iubirea spre noi ! ❤❤❤Multumiri si toata pretuirea si echipei Irina, Giorgiana, toata dragostea noastra” ❤🙏❤
Titiana Pacurar
Cluj Napoca
A fost RAI in Sufletelul meu! Am plans, am readus in amintire, am iertat, am acceptat.. Iubire Divina! E o bucurie interioara de nedescris, o bucurie cat si o liniste interioara..
Testimoniale
Catalina Naum
Iasi
„🙏Multumim cu recunostiinta d-lui Lazarev si tuturor celor care au facut posibila aceasta meditatie deosebita, magica, divina. Apreciez mult tot ce s-a facut! Este o adevarata lectie de IUBIRE.” 💖💙💜🌟😇💓💗
Ana Dumitrescu
Medias
„Recunostinta si iubire pt aceasta meditatie ❤🙏....am avut asa o stare minunata ,plina de iubire infinita si recunostinta pentru tot Universul si pentru toate ființele ❤multumesc ,multumesc,multumesc!” ❤🙏
Testimoniale
Gabriela Tepelea
Arad
„Multumim domnului Lazarev si întregii echipe pentru meditații 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sunt de mare ajutor. Le simt ca o mâna de ajutor si o sansa de a ne aduce sufletele la suprafata, sa ducem lumina mai departe si sa fim atenti la lucrul cu sine. Va multumesc mult, mult tuturor, a fost minunat.” 💖🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ana Maria Nicu
Constanta
Mii de mulțumiri!!! Am avut o multitudine de stări, mi s-a umplut sufletul de bucurie și recunoștință. Mulțumesc întregii echipe! 🤗❤ I
Testimoniale
Ionela Buliga
Iasi
Meditatia a fost minunata. Inregistrarea a mers perfect. Nici o intrerupere. Multumesc din suflet! 💕😇
Testimoniale
Gabriela Dumtru
Constanta
O experienta extraordinara, foarte profunda, am calatorit.... Multumesc infinit pentru tot, tuturor!
Valeria Batin
Bucuresti
„Extraordinar de puternica meditatia😊 Multumim Dl. S.N.Lazarev si echipei!!!🌹🌹🌹”
Testimoniale
Elena Raluca Costache
Londra
„Multumesc din inima echipei pentru stradanie, pentru sansa acordata de a-l avea in direct pe maestrul Lazarev!❤
Emilia Diana Kovacs
Bucuresti
„Fiti binecuvantati pt ceea ce faceti si pentru sansa de a participa la aceste meditatii!”
Elena Scutariu
Suceava
„Suntem atat de recunoscatori. Cred ca multi din noi au plans. Lacrimi de Iubire! Traducerea este superba. ❤
Domnitza Mitza
Stuttgard
„Buna seara. Sunt foarte fericita pentru ca mi-ati dat posibilitatea de a participa la aceste meditatii avand acces direct la Serghey Lazarev. Infinite multumiri!!”
Liliana Ciobanu
Germania
„Multumim 🤗🤗🤗Dumnezeu sa va rasplateasca pentru ca faceti toate astea ca sa ajunga informatia si mai mult catre cei care vor sa-si creasca iubirea in suflet. Ajutoul domnului Lazarev, chiar si de la distanta este nepretuit” 🙏🙏🙏
Laura Raducioiu
Timisoara
”Multumesc din suflet pentru aceasta practica minunata 🙏🏻♥️ A fost magic!”
Testimoniale
Iana Cudreavcenco
Republica Moldova
„Multumim, a fost Divin! Va iubim! A curs iubrea in campurile noastre ”🙏
Testimoniale
Daniela Papasima
Bucuresti
„Toata meditatia mi_au curs lacrimile de cata bucurie si iubire am simtit in suflet!
Testimoniale
Doina Onofrei
Iasi
„Multumesc bunului Dumnezeu, dlui Lazarev precum si întregii echipe pentru ce am trait astazi! ”
Mirela Terbancea
Brasov
„Multumesc Domnule Lazarev! Multumesc echipei! A fost extraordinar! Ma simt excelent, o pace interioara, bucurie, liniste.... Domnul sa va binecuvanteze! 🙏❤ ”
Gabriela Lucia Banc
Suedia
A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa
Simona Borcea
Constanta
„Multumesc tuturor care au facut posibila ca aceasta meditatie sa ajunga la noi. S-a simtit din plin actiunea energetica a dlui Lazarev!
Mariana Ducu
Bucuresti
Magic, Sublim, Divin. Mulțumim ca existați!
Daniela Pop
Bucuresti
„Multumim foarte mult echipei pentru aceasta mare realizare...multumim domnului Lazarev pentru tot ce face pentru noi ...Doamne ajuta tuturor !!!” 🙏🙏🙏❤❤❤
Monica Cepoi
Italia
Logistic totul a decurs perfect! Mulțumesc pentru tot echipei! Meditația a fost extraordinara și cuprinde esența învățăturii d-lui Lazarev! 😘🤗
Monica Oprea
Bucuresti
Absolut minunata si profunda! Multumesc d-nului Lazarev, Irinei Croitoru, Georgianei Vasilescu si tuturor pentru munca si implicare! Multumiri, cu recunostiinta!
Simona Alecu
Bucuresti
🙏 Foarte frumos si linistitor, multumesc organizatorilor ❤
Alexandru Constantinescu
Polonia
„A fost o experiență extraordinară si cu trairi la intensitate maxima Va multumesc din suflet pentru tot ce faceti.”
Adriana Enache
Bucuresti
„Superbe momente. Multumim lui Dumnezeu, echipei si dl Lazarev pentru tot!”
Carmen Petre
Bucuresti
Georgiana & Irina, a fost ceva de vis! Multumesc infinit! Multumesc și recunostinta suprema pentru tot efortul depus! E o munca de Sisif.. Si de o profesionalitate impecabila!
Catalina Naum
Iasi
„Multumim din inima pentru tot ce faceti pentru noi prin aceste meditatii!!” 💗💗💗
Aura Tiparu
Designer
Magic , puternic , instantaneu transformator ! Multumesc !
Dana Popoiu
Bucuresti
„Multumesc cu recunostinta tututor celor care au contribuit pentru a face posibila aceasta transmisie! 🙏🏻💞🙏🏻 Dumnezeu sa fie cu noi, sa ne calauzeasca pasii spre noua varianta a noastra! Mai buni,mai blanzi, mai increzatori,mai iubitori 💞 ”
Edith Ferenczi
Cluj Napoca